Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kauneushoitola Femi

Ajankohtaista

Femiin on saapunut uusi laite! Megapulse 7 valoimpulssilaite

Posted on

Mihin valoimpulssi laite käytetään:

Poistamaan häiritseviä ja ikäviä ihokarvoja

Laitteen tuottama valo imeytyy karvatuppeen, mikä aiheuttaa karvatupen kuumentumisen ja tuhoutumisen. Tämän vuoksi karvan kasvu tyrehtyy ja häiritsevät karvat pysyvät poissa. Pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi hoitoa suositellaan otettavaksi sarjahoitona(7-10 kerta) riippuu alueesta.Ihokarvat kasvavat kolmessa vaiheessa ja yleensä kaikki karvat ovat erikasvuvaiheissa. Karvoja voidaan poistaa silloin kun ne ovat kasvuvaiheessa.

Mitä tummempi karva on, sitä helpommin se lähtee, mitä vaaleampi se on, sitä vaikeampi se on poistaa. Näkyvistä karvoista noin 60–90 % poistuu jokaisella hoitokerralla. Hoitokertojen väli tulee olla 6-8 viikkoa.ihokarvojen hoidossa ihokarvat tulee ajaa pois 1-2 vuorokautta ennen hoitoa.

Mitä hoidon aikana tapahtuu

Ihokarvat ajetaan lyhyeksi ennen hoitoa. Tällöin hoito kohdistuu juuri karvatupen alueelle. Karvoja ei saa poistaa vahalla tai nyppimällä ennen hoitoa, sillä karvan tulee olla ihon pinnalla. Ennen hoitoa iholle levitetään ihoa viilentävä väliainegeeli. Hoito on nopea ja se tuntuu vain pienenä nipistelynä ja lämmön tunteena. Kasvokäsittely kestää noin 10 minuuttia ja esim. sääret noin 30 min.

Karvat putoavat pois noin 2–4 viikkoa hoidosta. Siihen asti karvoja voi ajella normaalisti. Uutta karvaa alkaa kasvaa esiin n. 4–8 viikon kuluttua, ja silloin tehdään uusintahoito. Karvatupet aktivoituvat kasvamaan sykleissä, ja koska hoito tehoaa karvan aktiivisessa kasvuvaiheessa, pitää hoito uusia muutamaan kertaan niin, että lepovaiheessa olevat karvatupet ehtivät kaikki vuorollaan aktivoitua. Tähän kuluu yleensä aikaa kaiken kaikkiaan noin yksi vuosi. Karvasykslin nopeus on yksilöllistä ja vaihteluväli henkilöiden ja kehon eri alueiden välillä on suuri. Esim. kasvojen karvasykli on nopea ja hoitovälikin siksi lyhyempi.

Valoimpulssia myös kasvoille..

Maksaläiskien, ruskeiden läiskien tai auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten vaalentamiseen
Punaisuuden, couperosan, laajentuneiden verisuonten ja ”rikkoutuneiden” verisuonten vaalentamiseen ja vähentämiseen
Punastumisen oireisiin
Parantamaan ihon luontaista kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta iho kiinteytyy nopeasti
Aknen hoitoon vaikuttamalla ihohuokosten kokoon sekä rasvan tuotantoa vähentävästi

Megapulse 7-valoimpulssilaitteen toiminta perustuu valoenergiaan. Laite lähettää valoimpulsseja, jotka on kohdennettu hoidettavan ongelman mukaisesti. Valolla hoitaminen on turvallista ja kivutonta.Käsittelyllä ei ole sivuvaikutuksia.

Valoimpulssihoito parantaa tutkitusti ihon luontaista kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta iho kiinteytyy nopeasti. Koska hoito vaikuttaa myös ihohuokosten kokoon, sen käyttö auttaa merkittävästi ja hyvin tuloksin aknen hoidossa. Samalla valoimpulssihoito vähentää ihon rasvantuotantoa.

Hoidettavat alueet ja ongelmat:

Kokovartalon Ihokarvojen poisto,myös intiimialueet

Kasvot
Ylähuulen juonteet, pigmenttimuutokset, maksaläiskät, akne, otsarypyt, couperosa-iho
Laitteen tuottama valo imeytyy karvatuppeen, mikä aiheuttaa karvatupen kuumentumisen ja tuhoutumisen. Tämän vuoksi karvan kasvu tyrehtyy ja häiritsevät karvat pysyvät poissa. Pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi hoitoa suositellaan otettavaksi sarjahoitona.

Valoimpulssihoito on täydellinen vaihtoehto Sinulle, joka

kärsit häiritsevistä ihokarvoista, joista haluat tehokkaasti eroon
kärsit punakkuudesta kasvojen alueella
haluat nopean hoidon hyvillä, näkyvillä tuloksilla
kärsit ongelmallisesta aknesta
haluat näkyviä ja nopeita tuloksia juonteisiin otsalla tai ylähuulessa