Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kauneushoitola Femi

Femi

Femi – Monipuolinen kauneushoitola

Femi on kauneushoitola, jossa sinua hemmotellaan monipuolisesti. Palveluihimme kuuluvat kasvo-. käsi- jalka- ja ditelle-hoidot, sekä sokeroinnit. Käytössämme on edistyksellisin tekniikka ja ammattitaito, joten voit turvallisin mielin käyttää Femin monipuolisia palveluita.
Kauneushoitola Femissä käyttössä on Janssen Cosmetics kosmetiikka, se on saksalainen kosmetologeille suunniteltu ammattisarja, josta löytyy myös laaja valikoima kotihoitotuotteita. Sitä myydään yli 75 eri maassa kaikissa maanosissa. Yhdessä kansainvälisten kumppaneiden kanssa on onnistuttu luomaan ympäri tunnettu ja nyt jo vakiitunut brandi. Janssen Cosmetics kiinnittää erityistä huomiota seuraaviin seikkoihin:
J.C. käyttää ainoastaan nykyaikaisia vaikuttavia aineita, jotka on kliinisissä tutkimuksissa todettu turvallisiksi ja tehokkaiksi.
J.C. kehittää ammatillisia kosmetologihoitoja.
J.C. kehittää tehokkaita hoitola ja kotikäyttöönkin sopivia tuotteita.
Janssenilla on myös organic linja.
logo
Meillä koko kehosi rentoutuu ja saa kaipaamaansa huolenpitoa. Lisätietoja palveluistamme löydät Hoidot & Hinnasto-sivulta.

Ystävällinen & lempeä palvelu

Femissä sinua palvelee koulutettu SKY diplomikosmetologi Marina Spirit, jolla on vankka kokemus kauneudenhoidon alalta. Marina on työskennellyt aiemmin suuremmissa kauneushoitoloissa, mutta päätti perustaa vuonna 2013 oman yrityksen, Femin.
sky1

Lähellä sinua

Kauneushoitola Femi sijaitsee Tampereen keskustassa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pyynikintorin kupeessa. Lähellä on myös runsaasti paikoitustilaa.

[