Kauneushoitola Femi

Kasvohoidot

Femissä on laaja valikoima erilaisia kasvohoitoja…

Meiltä löytyy perus mekaaninen sekä ultraäänipuhdistus ja erillaisia laitehoitoja jotka sopivat erilaisille ihon tyypille, esim Roseace,couperosa,Acne( uä, timanttihionta, RF STIM).

Myös panostamme rentoutukseen, Luxus sekä ”No Stress Zone” kasvohoidot ovat juuri sinua varten jos kaipaat erityisesti kostetusta kun puhdistusta..

Myös tykkätään tehdä erittäin tehokkaita ja nopeasti tuovia tuloksia hoitoja,kuten kemiaalinen kuorinta.

Mediderma kemiaaliset kuorinnat

Nanoteknologinen MEDIDERMA-sarja ja kemialliset kuorinnat ovat ratkaisu eri ihotyypeille ja ihon ongelmille. Kuorinta-aineiden vahvuus ja pH-taso vaihtelevat halutun vaikutuksen voimakkuuden mukaan. MEDIDERMA- tuotteet on tarkoitettu ainoastaan dermatologeille, plastiikkakirurgeille ja hoitoihin koulutetuille kosmetologeille.

Kaikki kemialliset kuorinnat poistavat ihon karkean, samean ja elottoman kerroksen. Iho uusiutuu, kirkastuu ja vahvistuu.

Kemialliset kuorinnat jaetaan:
1. Pinnalliset, hedelmähappoja sisältävät geelikuorinnat. Ne ovat hyvin siedettyjä ja ihoa kirkastavia. Geelikuorintaa suositellaan yksittäishoitoina ennen vahvempia kemiallisia kuorintoja.

2. Retinolipitoiset kuorinnat. Retinoli eli A-vitamiini tasoittaa ihon väriä ja vähentää pigmenttiläiskiä sekä estää huokosten tukkeutumista. Retinolikuorinnat aiheuttavat pinnallisen, 3 päivää kestävän ihon hilseilyn.

3. Alkoholipohjaiset kuorinnat. Vahvat kuorinnat ihon uudistamiseen. Kuorinnan tehokkuus riippuu käytettävän aineen määrästä. Edellyttää vähintään yhden esikäsittelyn n. 2 viikkoa ennen, joko geeli- tai retinolituotteilla. Kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja on erittäin pintakuiva. Hoidon jälkeen iho hilseilee muutaman päivän.

Hoidon suorittaa medi+derma professional care sertifikaatin saanut  Sky kosmetologi Marina Spirit(Kokkolassa)  ja Tampereella Sanna Perkola.

Tervetuloa.