Kauneushoitola Femi

Karvojenpoisto

Sugaring – vartalosokerointi

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

Femissä käytetään SweetFemi Sugaring tuotteet ,ne ovat kehitetty alkuperin vain meitä varten, mutta kun tuote on niin loistava ,sitä halua tarjoa muillekin:) tällä hetkellä Suomessa meidän tuoteitä käytetään jo useimmissä hoitoloissa ympäri Suomea. SweetFemi on100 %:nen luonnontuote,vegaaninen eikä tuotetta ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon  tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa. Sweet Femi sokeria ei tarvi lämmittää ennen hoitoa joten se ei ole kuuma käytössä. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

IPL valoimpulssihoito

Karvanpoisto valoimpulssihoidolla

IPL laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Menetelmä sopii useimmille ihotyypeille. Erityisen hyvin se tepsii tummiin ihokarvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua. Menetelmän avulla poistetaan ihokarvoja kaikilta ihoalueilta, myös herkiltä.

Karvankasvusta ja tulostoiveista sekä ihon ja karvan väristä riippuen käsittely tehdään yleensä 10 kertaa. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmä soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille.

Karvanpoiston tulos on pysyvä ja vahausta, depilaatiota tai karvojen ajamista ei enää tarvita. Hoito on nopea ja lähes kivuton.

Hoidot suoritetaan 4-6 viikon välein. HUOM! Karvat ajellaan kotona 1 pv ennen käsittelyä tai tehdään sen hoitolassa ennen hoitoa.

Varaa aikasi helposti netistä