Kauneushoitola Femi

Työntekijät

 

Marina Spirit

Heippa, olen Marina , Kauneushoitola Femin omistaja. Valmistuin Diplomi Sky- kosmetologiksi Rauman ammattikoulusta ja perustin yrityksen vuonna 2008. Siitä lähtien olen tehnyt unelmieni työtä kauneudenhoitoalalla. Perushoitojen lisäksi olen erikoistunut sokerointeihin, ripsienpidennyksiin, mikroneulaushoitoihin ja erikoisvartalohoitoihin.

Ensimmäinen Femi avattiin Tampereelle Pyynikintorilla 14.2.2013 ja toinen 14.10.2015 Kokkolaan Kaarlelankadulle.

Miksi kannattaa tulla juuri Femiin?

Koska Femissä tehdään töitä koko sydämellä, lämpimillä käsillä, korkealaatuisilla tuotteilla, kotimaisilla laitteilla ja ammattitaidolla! Femin väki käy säännöllisesti koulutuksissa ja pysyy ajantasalla, jotta juuri Sinä saisit meiltä parhaan palvelun. Meillä Femissä on myös joustavat aukioloajat, palvelemme tarvittaessa aina kello kahdeksaan asti illalla. Olet lämpimästi tervetullut täyden palvelun kauneushoitolaamme, Femiin ❤️


Sanna

Olen Sanna ja toiminut kosmetologi-yrittäjänä vuodesta 2013. Aloitin työt kauneushoitola Femissä 2.11.2015.

Työssäni keskityn asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarjoan monipuolisen valikoiman kosmetologipalveluja, klassisista kasvo-, käsi- ja jalkahoidoista erikoishoitoihin. Palveluihini kuuluu myös klassiset-, sekä volyymiripsipidennykset ja vartalosokeroinnit.

Tervetuloa rentoutumaan arjen kiireiden keskellä. 🙂

Tinja

Heippa, olen Tinja ja olen ollut Tampereen Femissä maaliskustä lähtien töissä. Valmistuin vuosi sitten kosmetologiksi sekä  olen suorittanut sokerointi ja ripsienpidennys koulutukset. Rakastan sokerointeja koska silloin kongrettisesti näkyy tuloksen.
Tällä hetkellä työskentelen Femissä sekä osa-aikaisesti ravintola-alalla.
Tähän asti minulle on ollut niukasti aikoja tarjolla mutta lokakuun lähtien lupaan olla enemmään Femissä töissä ja tarjoa teille ilta-aikoja.

Daivi

Moikka! Olen Daivi, uusi kosmetologi Kokkolan femissä. 
Valmistuin Vaasan ammattiopistossa kosmetologiksi. Minulta hoituvat kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit, kestolakkaus, ripsien- ja kulmien kestovärjäykset, kestotaivutus, kuumakivihieronta sekä kokovartalohieronta. Aloitin Femissä työt 2.9
Ajan minulle voit varata vaikka heti netin kautta Femin nettisivulta🥰
Lämpimästi tervetuloa

Tervetuloa❤️

Elena

Hei Kokkolan Femin asiakkaat, olen Elena ,uusi femiläinen☺️
Olen ollut ripsiteknikko jo yli 2 vuotta ja olen ehtinyt tehdä tuhansia ripsiä. Minun käsissä olet turvassa, sillä minulla on loistava osaaminen ja runsaasti kokemusta. Kerro minulle toivomuksesi ja minä lähden mielelläni sen toteuttamaan.

🥰P.s olen erittäin innoissani aloittaa Femissä, minulle löytyy myös ilta ja lauantai aikoja. Aloitin työt 09.2019 Femissä.
Terveisin Elena