Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kauneushoitola Femi

Ajankohtaista

Uusi laite on saapunut!

Posted on

Kauneushoitola Femiin on saapunut toinen Diter laite. Ditelle UpiUusi_Ditelle_UPI

Ditelle-hoitolaitteet ovat kotimaisia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja kosmetologisia hoitolaitteita. Ditelle-laitteet perustuvat virallisesti testattuihin ja hyväksyttyihin lääkintälaitteisiin. Ditelle-laitteiden kehittelyssä on huomioitu erityisesti turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Kaikkien laitteiden tuottamat hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Uusi tulokas on Ditelle Upi laite,eli ultaäänipuhdistus.

Ultraäänipuhdistuksessa ultraääni puhdistaa ja tyhjentää ihohuokosia puhdistusnesteen avulla.
Puhdistusneste toimii väliaineena, jota ilman ultraääni ei etene. Samalla se pehmittää ihotalia ja epäpuhtauksia, jotka ultraäänen aiheuttaman kavitaation avulla saadaan iholta poistettua. Matalataajuinen ultraääni vaikuttaa samanaikaisesti ihon syvempiin kerroksiin mikrohieronnan lailla, kudosta lämmittämällä ja lisäten aineenvaihduntaa ja solujen uusiutumista,mutta se mikä erottaa puhdistavan ultran(ditelle upi) varsinaisesta ultraäänihoidosta(ditelle 100)on se että puhdistavalla ultraäänellä hoidetaan ihon ylimpiä kerroksia syvältä kun taas ultraääni hoitaa aina solutasolle asti(ktso ultraääni kohdassa oleva esittely)). Ditelle UPI:ssa puhdistusneste voidaan johtaa laitteessa olevan pumpun välityksellä suoraan käsikappaleeseen ja siitä iholle. Nesteen pumppausta säädetään jalka-kytkimellä. Näin kädet ovat vapaana ja voidaan varmistua
siitä, että iholla on riittävästi nestettä hoidon aikana.
Puhdistuksen jälkeen Ditelle UPI:lla voidaan tehdä imeytyshoito (iontoforeesi). Laitteessa voidaan valita positiivinen tai negatiivinen imeytyspolariteetti hoitoaineen mukaisesti.Puhdistava ultraääni on kivuton hoitomuoto ja sopii niille jotta eivät halua perinteistä ihonpuhditusta.Henkilön tulee kuitenkin olla perusterve ja raskaana oleville ei suositella hoitoa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille,mitkä kaipaavat puhdistamista.