fbpx

Hoidot

Loistavat

Palvelumme

Kasvohoidot

Meiltä löytyy perus-mekaaninen sekä ultraäänipuhdistus ja erilaisia laitehoitoja, jotka sopivat erilaisille ihotyypeille, esim Roseace,couperosa,Acne( uä, timanttihionta, RF STIM).

Panostamme myös rentoutukseen. Luxus sekä ”No Stress Zone” kasvohoidot ovat juuri sinua varten, jos kaipaat erityisesti kosteutusta kun puhdistusta.

Teemme mielellämme tehokkaita ja nopeasti tuloksia tuovia hoitoja,kuten mm.kemiaalinen kuorintaa.

Mediderma kemiaaliset kuorinnat

Nanoteknologinen MEDIDERMA-sarja ja kemialliset kuorinnat ovat ratkaisu eri ihotyypeille ja ihon ongelmille. Kuorinta-aineiden vahvuus ja pH-taso vaihtelevat halutun vaikutuksen voimakkuuden mukaan. MEDIDERMA- tuotteet on tarkoitettu ainoastaan dermatologeille, plastiikkakirurgeille ja hoitoihin koulutetuille kosmetologeille.

Kaikki kemialliset kuorinnat poistavat ihon karkean, samean ja elottoman kerroksen. Iho uusiutuu, kirkastuu ja vahvistuu.

Kemialliset kuorinnat jaetaan:

1. Pinnalliset, hedelmähappoja sisältävät geelikuorinnat. Ne ovat hyvin siedettyjä ja ihoa kirkastavia. Geelikuorintaa suositellaan yksittäishoitoina ennen vahvempia kemiallisia kuorintoja.

2. Retinolipitoiset kuorinnat. Retinoli eli A-vitamiini tasoittaa ihon väriä ja vähentää pigmenttiläiskiä sekä estää huokosten tukkeutumista. Retinolikuorinnat aiheuttavat pinnallisen, 3 päivää kestävän ihon hilseilyn.

3. Alkoholipohjaiset kuorinnat. Vahvat kuorinnat ihon uudistamiseen. Kuorinnan tehokkuus riippuu käytettävän aineen määrästä. Edellyttää vähintään yhden esikäsittelyn n. 2 viikkoa ennen, joko geeli- tai retinolituotteilla. Kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja on erittäin pintakuiva. Hoidon jälkeen iho hilseilee muutaman päivän.

Hoidon suorittaa medi+derma professional care sertifikaatin saanut Sky kosmetologi Marina Spirit(Kokkolassa) ja Tampereella Sanna Perkola.

Tervetuloa.

Varaa aikaVaraa aika

Ripsien pidennys

Klassinen sekä volyymipidennys.

Klassisessa pidennyksissä omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu, kun taas volyymiripsitekniikalla yhteen ripseen voidaan lisätä kahdesta kolmeen tai jopa viiteenkin pidennystä .
Volyymiripset, ovat pajon ohuempia kuituja kuin klassiset. Niitä asennetaan luonnonripselle viuhkana

Hybridi-ripsienpidennys

Hybridipidennyksessa laitetaan volyymi ja klassiset kuidut sekaisin, tällä tavalla saadaan näkyvä kaunis efekti , mutta kuitenkin maltillinen.

Saavu ripsipidennysten laittoon/huoltoon aina puhtailla ja kuivilla ripsillä! Jos silmämeikki puhdistetaan vasta laiton yhteydessä saattaa se vaikuttaa kuitujen pysyvyyteen heikentävästi.

Femissä kaikki ripsiteknikot käyvät säännöllisesti lisäkoulutusissa ja ovat ajantasalla. Sinun ei tarvitse tietää ja valita valmiksi minkälaiset ripset laitetaan, asiasta voi keskustella paikanpäällä ammattilaisen kanssa, olemme tässä Sinua varten!

Varaa aikaVaraa aika

Ripsien kestotaivuts

Lash Lift, näyttävät ripset ilman pidennyksia!

1.Kestotaivutuksessa ripset kiinnitetään silikonityynyihin

2.Lisätään taivutusaine.

3.Seuraavaksi lisätään kiinnitysaine

4. Lopuksi suoritetaan värjäys, joka tuo taivutetut ripset entistä näkyvämmin esiin.

– Taivutus sopii kaiken pituisille ripsille, sillä silikonityynyjä löytyy useassa eri koossa,

Ripsiä ei käännetä permanenttirullan ympäri, kuten tavallisessa ripsipermanentissa, jolloin vain ripsen latvat kaartuvat, vaan ne taitetaan kokonaan tyvestä alkaen.Kestotaivutuksessa ripset taitetaan tyvestä suoraan ylöspäin, jolloin lopputulos on permanenttia luonnollisempi

Ripsien kestotaivutus uusitaan yleinssä 8-12 viikon välein

Kontraindikaatiot:

 • Ei suositella raskaana oleville
 • Jos olet erittäin herkkä,herkästi esintyy allergiset reaktiot
 • Alopecia
 • Silmätulehdus
 • Sytostaatti-ja sädehoidot
 • Ikäraja (ei alle 16v)
 • Trichotillomania
Varaa aikaVaraa aika

Jalkahoidot

Perus jalkahoito kesto 60 min

Tämä hoito sopii kaikenikäisille

 • kylpy
 • kynsien lyhennys, ohennus,kynsinauhojen hoito
 • kovettumien poisto ja raspaus
 • hieronta (jos aika riittää)
 • peruslakkaus
 • voide

Hinta 55€

Spa jalkahoito kesto 90 min ( Hemmotteleva jalkahoito)

 • kylpy
 • kynsien lyhennys, ohennus, kynsinauhojen hoito
 • kovettumien poisto ja raspaus
 • kuorinta
 • naamio
 • hieronta
 • perus tai kestolakkaus
 • voide
Varaa aikaVaraa aika

Vartalohoidot/hieronnat

Intialainen päähieronta

Meidän neljänneksi myydyin hoito on intialainen päähieronta.
Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon ja mieleen. Se on erittäin miellyttävä, rentouttava ja rauhoittava hoito.
Jos elät kiireistä arkea, tämä on loistava tapa pysähtyä hetkeksi ❤️

Tarvitset vain 45 min.

Vaikka hieronnan aikana käsitellään vain yläosaa, sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja virkistää mieltä. Rentoutuneena ajatuksemme virtaavat kirkaammin ja mielihyvän tunne kasvaa.

Hoitoalue ulottuu pään alueen lisäksi niska- ja hartia-alueelle sekä olkavarsiin. Päänalue käsitellään tehokkaasti intialaiseen päänhierontaan suunnitellulla erikoistekniikalla. Päänhieronta vilkastuttaa verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, rentouttaa sekä helpottaa hartioiden ja niskan jännitystä.
Femissä hoito suoritetaan kynttilänvalossa hoitopöydällä maaten, olemme todeneet sen parhaksi rentoutumisen kannalta. Pyrimme myös luomaan mahdollisimman rentouttavan ympäristön rauhallisen musiikin avulla🎶. Meidän hoitolaan ovat tervetulleet myös miehet 💆‍♂️

Intialaisen päähieronnan vaikutuksia:

Rentoutunut olo
Lukuisten stressiperäisten oireiden lievittyminen
Kehon normaalin tasapainon palautuminen
Keskittymiskyvyn lisääntyminen
Migreenin oireiden ja kestojen väheneminen
Päänsäryn hellittäminen
Vastustuskyvyn paraneminen
Verenkierron vilkastuminen
Hiusten lisääntynyt kasvu ja kunnon paraneminen
Unen laadun paraneminen

Kontraindikaatiot:

-Aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet ja häiriöt
–Epilepsia
-Valtimonkovettumatauti
-Syöpä tai muu vakava sairaus
-Hyvin korkea tai matala varenpaine
-Tulehtuneet tai tarttuvat ihotaudit, avovammat, tulehdukset tms. hoidettavala alueella
-Ei migreeni tai päänsäryn aikana
-Kuume ja tulehdukset, flunssa

Varaa aikaVaraa aika

Karvojen poisto

Sweet Femi Sugaring – vartalosokerointi

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

Femissä käytetään SweetFemi Sugaring tuotteet. Ne ovat kehitetty alunperin vain meidän tarpeisiimme, mutta kun tuote on niin loistava, sitä haluaa tarjoa muillekin! Tällä hetkellä Suomessa meidän tuoteitta käytetään jo useissa hoitoloissa maanlaajuisesti. SweetFemi on 100% luonnontuote, vegaaninen eikä tuotetta ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on myös hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole myöskään kuumaa. Sweet Femi sokeria ei tarvi lämmittää ennen hoitoa joten se ei ole kuumaa käytössä. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

IPL valoimpulssihoito

Karvanpoisto valoimpulssihoidolla

IPL laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Menetelmä sopii useimmille ihotyypeille. Erityisen hyvin se tepsii tummiin ihokarvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua. Menetelmän avulla poistetaan ihokarvoja kaikilta ihoalueilta, myös herkiltä.

Karvankasvusta ja tulostoiveista sekä ihon ja karvan väristä riippuen käsittely tehdään yleensä 10 kertaa. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmä soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille.

Karvanpoiston tulos on pysyvä ja vahausta, depilaatiota tai karvojen ajamista ei enää tarvita. Hoito on nopea ja lähes kivuton.

Hoidot suoritetaan 4-6 viikon välein. HUOM! Karvat ajellaan kotona 1 pv ennen käsittelyä tai tehdään sen hoitolassa ennen hoitoa.

Varaa aikaVaraa aika