fbpx

SOQRU- Medium Tyrni sokerointimassa 1,5 kg

55.00

SOQRU TYRNI Medium Vartalosokeri soveltuu eniten brassiin ja kainaloihin. Tämä sokeri sopii  myös muihin alueisiin kuten sääriin, reisiin, selkään  tai käsivarsiin. Sopii myös aloitteleville sokerointi teknikoille. Vain ammattikäyttöön.

SOQRU TYRNI sokerit ovat vegaanisia ja 100% luonnolliset tuotteet eikä niitä ole testattu eläimillä. Innovatiivinen ratkaisu helppoon ja nopeaan ammattimaiseen karvanpoistoon. Kaikille kehon osille. Ilman säilöntäaineita, väriaineita ja kemiallisia lisäaineita. Tyrnin ansiosta sokerointimassa on antimikrobinen, sekä tulehdusta ja sisäänpäin kasvaneita karvoja vähentävä.
Kaikkia SOQRU sokerit toimivat myös sekoitettuna keskenään.  Isomman purkin ansiosta (1,5 kg) -vähemmän saasteita eli se on ekologisempi.

Koko: 1,5 kg

Säilytys: 18 kk, 10-25°C

Optimilämpötila: 22-25°C

INCI:  GLUCOSE, FRUCTOSE, AQUA, HIPPOPHAERHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) FRUIT JUICE

Ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai kemiallisia lisäaineita.

 

 

 

 

 

97 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , Tuote ID: 12260

Kuvaus

Universaali sokeri

SOQRU MEDIUM on käytetyin ja suosituin massa meidän valikoimastamme. Tämä yleissokerimme on tarkoitettu kasvojen, kainaloiden, brassi, bikinien alueen, käsivarsien, jalkojen, vatsan ja selän sokerointiin. Tyrnin ansiosta massaa on pehmeä ja joustava, joka antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa karvanpoiston tehokkaasti sekä hyvin nopeasti! Pysyy sellaisenaan ympäri vuoden ja koko hoidon aikana.

Optimilämpötila 22° – 25°C.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 1.584 kg
Mitat 12 × 12 × 15 cm