fbpx
Ale!

RETINOL GOLD vartaloöljy ( apu aknen)

89.00 59.00

Retinol Gold vartaloöljy, jossa tyrniä, kauraöljyä sekä retinolia.

Retinol Gold Tyrni-vartaloöljy. Selluliittia vähentävä kauraöljy-tyrni-retinol-öljy taistelee tehokkaasti veltoistumista ja aknea vastaan. Se ravitsee ihoa arvokkailla, puhtailla raaka-aineilla pitäen sen sileänä ja pehmeänä. Kaura- tyrniöljyn sekä retinolin yhdistelmän ansiöstä tämä tuote on korvaamaton  jos kärsit epäpuhtauksistä kaulan ja decolteen alueella.  Se kiinteyttää, tasoittaa ja vähentää appelsiini-ihoa, lisäten lymfanesteen kiertoa sekä kosteuttaen tehokkaasti.

Käyttöohjeet Ota pieni määrä öljyä kämmenellesi ja levitä ongelma-alueelle. Hiero sekä jalkoihin, reisiin että pakaroihin. Hiero jalat ja reidet alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein ja pakarat pyörivin liikkein. Jatka ihon hieromista voimakkain liikkein, kunnes tuote on imeytynyt lähes kokonaan ihoon. Älä huuhtele öljyä pois käytön jälkeen, vaan kuivaa iho vain pyyhkeellä. Maksimoi öljyn teho käyttämällä sitä yhdessä Silé Cosmetics-kuorinnan ja -wrapin kanssa.Tämä lempeä hoito sopii myös stressin lievitykseen.

Osasto: Tuote ID: 13164

Kuvaus

SILÈ COSMETICS on Suomalainen, luonnollinen sekä vegaaninen vartalohoito sarja, joka viimeisintä teknologiaa hyödyntäen valjastettu taistelemaan tehokkaasti selluliittia ja vartaloaknea vastaan sekä tuomaan ihosi kauneuden esiin.

Tuotteet valmistetaan Suomessa, Kokkolassa.

Ingredients: HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL**, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) SEED OIL**, TOCOPHEROL (VITAMIN E), CITRUS AURANTIUM DULCIS (SWEET ORANGE) PEEL OIL (Limonene*), RETINOL (VITAMIN A)
*) Naturally present in essential oil 
**) Organic